Update: maatregelen coronavirus

Update: vanaf 11 mei zijn wij weer begonnen met groepsrijlessen voor kinderen t/m 18 jaar. In afstemming met gemeente Wijdemeren vinden de lessen plaats in de buitenbak. Vanaf 1 juni gaan ook de groepslessen voor 18+ ruiters weer van start. Meer informatie krijgen de ruiters via de rijvereniging.

——–

Als sportaccommodatie zijn wij als manege ook verplicht de maatregelen van de overheid te volgen. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van de KNHS en de FNRS. Tot en met 28 april zijn er in ieder geval geen activiteiten.

Wij vragen een ieder die regelmatig bij ons op de manege komt deze richtlijnen te respecteren, waarmee we een waardevolle bijdrage aan de samenleving kunnen leveren.

Als jullie vragen hebben, neem dan per telefoon contact op of stel je vraag in ons contactformulier.

Lees hier het volledige statement van de te volgen richtlijnen: https://www.fnrs.nl/nieuws/165-corona-paardensportaccommodaties-blijven-aangepast-open