Pensionstalling

Voor pensionstalling heeft Manege Laanhoeve +/- 25 pensionboxen beschikbaar. De paarden staan in volpension. Alle paarden worden in totaal vier keer per dag gevoerd. Twee keer per dag krijgen zij Masters hardvoer en twee keer per dag hooi of kuilgras. Iedere dag worden alle boxen voor u gemest en opgestrooid met een verse laag stro. Alle stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken. Uw paard staat onder volledig toezicht, 24 uur per dag.

Iedere dag worden alle paarden (indien het weer dit toelaat) voor u buiten en binnen gezet. ’s Winters is er de beschikking over verschillende paddocks, waar zij alleen of in kleine groepjes enkele uren buiten kunnen staan. In de zomer is er voor alle pensionpaarden weidegang beschikbaar, de paarden staan dan gedurende de dag buiten in kleine groepjes. In de avond krijgen zij  weer voer in de stallen.

Als pensionklant bij manege Laanhoeve heb je de beschikbaarheid over onder andere de volgende faciliteiten:

  • een ruime box van 3 x 3 meter – binnen- en buitenstallen
  • 3 rijbanen – binnen en buiten
  • een longeercirkel – veilig en volledig afgesloten
  • weidegang en verschillende paddocks
  • een gezellige kantine
  • ruime parkeergelegenheid

Lees meer over onze faciliteiten

Een pensionstal in de regio Amsterdam, die makkelijk te bereiken is vanuit Weesp, Hilversum  en Vinkeveen. Veel ruimte in een rustige en mooie omgeving, met directe toegang tot de Spiegelplas voor bijvoorbeeld een buitenrit.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid van pensionstalling.