Activiteiten

Op Manege Laanhoeve worden verschillende activiteiten georganiseerd, variƫrend van beginnerslessen tot aan KNHS wedstrijden en kinderfeestjes.

Lessen

rijles groep manege laanhoeve

De rijlessen zijn in samenwerking met Rijvereniging Nederhorst. De rijvereniging verzorgt voor de reguliere (groeps)lessen de instructie en zijn er zowel voor de jeugd als voor volwassenen.

Manege Laanhoeve verzorgt de accommodatie en de paarden. Daarnaast is het ook mogelijk om privelessen te krijgen, dit kan zowel met een manegepaard als ook op een eigen paard.

Lees meer

Kinderfeestjes

Een originele verjaardag vieren bij Manege Laanhoeve, dat is nog eens leuk! Wij bieden de mogelijkheid om een spetterend verjaardagsfeest te organiseren voor kind(-eren) en al hun vriendjes en vriendinnetjes!

Onder begeleiding van een begeleider en een bevoegd instructrice verzorgen wij kinderfeestjes met een duur van 2 tot 2,5 uur. Een kinderpartijtje is op afspraak mogelijk. Het tijdstip en een dag worden gezamenlijk afgestemd.

Lees meer

High tea – ride & tea

Een leuk uitje met vriendinnen is een Ride & Tea op manege Laanhoeve. Paardrijden en daarna een high tea met lekkere hapjes. Volledig verzorgd en onder begeleiding van een bevoegd instructrice. Origineel om te doen!

Lees meer over Ride & Tea

KNHS wedstrijden

In samenwerking met de Weespervechtruiters organiseren we op manege Laanhoeve 4 a 5 KNHS wedstrijden per jaar. De focus ligt hierbij op buitenwedstrijden, maar er staan ook wedstrijden in de binnenbak op het programma.

Ga naar de KNHS agenda om de wedstrijdkalender te bekijken: KNHS wedstrijdagenda