Over ons

Manege Laanhoeve is gevestigd in Nederhorst den Berg, een mooi dorp in de Gooi en Vechtstreek. Onder de rook van Amsterdam. Voor professionele stalling van paarden, voor het berijden van je eigen paard en eveneens om te leren paardrijden. Het is een geweldige locatie in een mooie natuurrijke omgeving. Voor zowel sport als ter ontspanning.

Rijlessen

Je kunt leren paardrijden op Manege Laanhoeve, maar ook je bestaande rijcapaciteiten verbeteren. De rijlessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs in samenwerking met Rijvereniging Nederhorst. Deze lessen zijn in groepsverband. Het is ook mogelijk om priveles te krijgen.

Vraag naar de mogelijkheden

Omgeving

In de groene omgeving waarin de manege ligt, zijn de buitenbakken gesitueerd aan de rand van de Spiegelplas. Buiten rijden in een van de buitenbakken is rustig en ontspannen. Het maken van een buitenrit is makkelijk te doen, achter op het terrein kun je direct het ruiterpad op stappen en rij je heerlijk door de omgeving.

Lees meer over onze accomodatie

Team

Het team van Manege Laanhoeve bestaat uit Theo en Connie de Mol en Priscilla Brouwer. Samen met een aantal vrijwilligers zorgen zij ervoor dat de paarden goed verzorgd worden, dat je in de kantine iets lekker kunt kopen en dat er leuke evenementen georganiseerd worden.

Je kunt ook bij ons stage lopen, lees meer over stage bij Manege Laanhoeve.

Neem contact op

Veilig paardrijden

Manege Laanhoeve is een gecertificeerde hippische accommodatie en aangesloten bij Stichting Veilige Paardensport. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen om veilig paard te rijden.

Lees meer op de site van de Stichting Veilige Paardensport