Buitenbak gereed met nieuwe omheining

De 60 x 20 meter buitenbak is in april helemaal gereed gemaakt met een nieuwe omheining. Alle oude planken zijn vervangen door nieuwe planken, ook zijn er nieuwe letters gemonteerd. Hiermee zijn we helemaal klaar voor het nieuwe wedstrijdseizoen en is deze buitenbak klaar voor de toekomst.

Afgelopen winter is er een nieuwe eb-vloed bodem aangebracht. Hiermee kunnen we altijd rijden, ook al is het slecht weer of heeft het veel geregend. Daarbij met aanhoudende droogte is de bak ook altijd in topconditie. Ideaal voor ruiters om veelvuldig te kunnen trainen.

Als de maatregelen omtrent corona weer versoepelen, dan hopen we spoedig weer KNHS wedstrijden en activiteiten met de rijvereniging te kunnen organiseren.

Wil je meer informatie over het rijden van je paard bij Manege Laanhoeve, neem dan contact met ons op via het formulier of per telefoon.