Open Dag op 16 september

Zondag 16 september organiseert Manege Laanhoeve in samenwerking met rijvereniging Nederhorst den Berg een OPEN DAG!

Gedurende de hele dag is er daarnaast voor de beginnende ruiter de mogelijkheid om een ritje op een paard te maken, op het springkussen te springen of om je te laten schminken. Ook zijn er diverse kraampjes met nieuwe- en tweedehands paardenspullen die gekocht kunnen worden. En speciaal voor deze dag hebben is er een speciale aanbieding voor beginnende ruiters.

Tijdens deze dag zullen ruiters diverse spectaculaire demonstraties geven met hun paarden. Deze demonstraties zijn voor de beginnende en ervaren ruiter zeer interessant! Er zijn o.a. demonstraties van:

  • Horseboarding
  • Carrousel rijden
  • Cross parcours rijden
  • Springen
  • Dressuur
  • Western

Dus kom zondag de 16e gezellig een kijkje nemen op Manege Laanhoeve!

Adresgegevens: Meerlaan 20, Nederhorst den Berg