Pensionstalling beschikbaar

Volpension stalling

Manege Laanhoeve heeft 25 pensionboxen. De paarden staan bij ons in volpension. Alle paarden worden in totaal 4x per dag gevoerd. Twee keer per dag krijgen zij hardvoer en twee keer per dag hooi. Iedere dag worden alle boxen voor u gemest en opgestrooid. Alle stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken, welke geisoleerd zijn zodat zij ook winters hun werk blijven doen. Uw paard staat onder volledig toezicht, 24 uur per dag. Iedere dag worden alle paarden (indien het weer dit toelaat) voor u buiten en binnen gezet. ‘s Winters hebben wij de beschikking over verschillende paddocks waar zij alleen of in kleine groepjes enkele uren buiten kunnen staan. ‘s Zomers is er voor alle pensionpaarden weidegang beschikbaar. In kleine groepjes staan zij dan gedurende de dag buiten.

De stallen

Wij beschikken zowel over binnen- als buitenstallen of ponyboxen. Iedere box heeft een ruime maat van minimaal 3 x 3 meter. De binnenstallen hebben open zijwanden (met spijlen) zodat de paarden onderling goed contact hebben. Bij iedere stal stellen wij een zadelkast beschikbaar. Eventueel is het mogelijk zelf een extra zadelkast mee te nemen of te plaatsen.

De rijbanen

Manege Laanhoeve heeft een drietal rijbanen. Een overdekte rijhal van 20x40m, welke direct grenst aan de gezellige kantine en een tweetal buitenrijbanen. Eén buitenrijbaan is volledig omheind en heeft een afmeting van 20×60 m. Direct grenzend aan deze rijbaan ligt nog een grotere buitenrijbaan welke geen omheining heeft. Alle rijbanen zijn voorzien van verlichting zodat zij ook in de avonduren bruikbaar zijn.

De rijbanen zijn voorzien van een zandbodem.

Daarnaast is er een longeercirkel die volledig afgesloten kan worden.

Kantine

Er is een gezellige kantine die direct grenst aan de binnenrijbaan. Van hieruit kunt u alle verrichtingen in de binnenbak aanschouwen. Aan de bar kunt u iets te eten of te drinken bestellen. De kantine biedt een gevarieerd menu in snacks en verschillende broodjes en dranken. De kantine is geopend tot 1 uur na de laatste groepsles en tijdens wedstrijden.

Lessen

Bij ons worden door rijvereniging Nederhorst den Berg groepslessen gegeven. Als pensionklant bent u vrij om deel te nemen aan deze lessen tegen een gereduceerd tarief. Er zijn zowel spring- als dressuurlessen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij een van deze instructeurs privélessen te volgen of is het mogelijk om uw eigen instructeur op locatie les te laten geven.

KNHS wedstrijden

Wij organiseren 9 keer per jaar KNHS dressuurwedstrijden in zowel het outdoor- als indoorseizoen. Hiervoor werken wij samen met de WeesperVechtRuiters.

Faciliteiten: – ruime boxen met dekenrek en zadelkast – binnen rijbaan van 20×40 m – twee buiten rijbanen van min. 20×60 m – mogelijkheden om te longeren – ruime keuze uit verschillende boxen – mogelijkheid tot deelname aan activiteiten of lessen – gezellige kantine, ‘s zomers met buitenterras – poets- en wasplaats met warm water – buiten- en binnenzet service voor uw paard ‘s zomers weidegang – ruime parkeergelegenheid – ruimte voor trailerstalling – directe eigen opgang naar ruiterpad(en) in de polder rondom de spiegelplas. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u e-mailen naar info@manegelaanhoeve.nl of bellen met: 06-83232802